NOVA ACTIVITAT DE FOMENT DE LA LECTURA: PARAULES DES DEL COR·OMINES

L'IES Joan Coromines, dins del Pla de foment de la lectura, posa en marxa aquest curs una nova activitat que mira d'implicar tota la comunitat educativa del centre: Paraules des del Cor·omines.

Es tracta d'una iniciativa amb què el nostre centre promou el plaer per la literatura mitjançant la gravació en àudio de la lectura de fragments literaris per a ser publicat posteriorment en les nostres plataformes digitals en forma de podcast.

Estem convençuts que aquesta activitat serà força beneficiosa, ja que suposa un intercanvi d'experiències entre els participants i els oients, ens connecta i ens ajuda a conéixer-nos millor, ens desperta interés per les històries, les obres i els autors, i ens trasllada a altres mons.

Desitgem que aquesta activitat tinga molt d'èxit, per la qual cosa comptem amb la implicació i complicitat del professorat i la resta de membres de la nostra comunitat educativa.

Seguim treballant per l'educació. 

Som Coromines!