Aneu a la barra d'eines

Vols conèixer més sobre el nostre centre?

Fes clic en el botó i accediràs a tots els continguts del nostre web

Estudis al nostre centre

ESO

Som un centre innovador. Primer centre en treballar amb Projecte Digital. Primer i únic centre en aplicar tècniques d'estudi ABP en l'ESO.

BATXILLERAT

Les modalitats de Batxillerat al nostre centre són: de Ciències i Tecnologia i d'Humanitats i Ciències Socials

CICLES FP

Centre referent en estudis d'FP. Tenim cicles de tres famílies professionals: Informàtica i Comunicacions, Administració i Gestió i Activitats Físiques i Esportives.

Tauler d'anuncis

ENGEGUEM EL CURS 2021-22

Tornem a posar-nos en marxa i engeguem el nou curs 2021-22. Un parell de coses que cal recordar per a reincorporar-se, INICI DE LES CLASSES. Calendari escolar. Presentació del curs 2021. L’alumnat haurà d’acudir a l’aula de tutoria del seu grup. Horari de presentació per curs. Llistats assignació alumnat a grups i aula de tutoria. … Read more

Més informació

LLISTES DEFINITIVES D’ADMESOS A FP

Ja s’han publicat les llistes definitives d’admesos a l’FP. Podeu consultar-les, Al tauler d’anuncis de l’IES Joan Coromines per als cicles que es fan al centre Al web de Conseleria de Telematrícula accedint a l’opció Llistes definitives Web Telematrícula de Conselleria LListats d’admesos definitives No estic admès, què puc fer??

Més informació

ADMISSIÓ ALUMNAT CURS 2021-22

La matrícula telemàtica o Telematrícula, és la ferramenta de la Generalitat Valenciana per a l’admissió escolar a qualsevol etapa educativa de forma ràpida i senzilla. Fes clic al botó per accedir a tota la informació que necessites: calendaris, normativa, llistats i més coses.   Admissió al web de Conselleria

Més informació

On trobar-nos...

Deixa el teu missatge

Introduïu el vostre nom.
Introduïu un missatge.