SOM CENTRE PRACTICUM

Som centre Practicum

L'IES Joan Coromines, ha estat seleccionat i acreditat com a centre Practicum del Màster Universitari en Professorat d'Educació Secundària, Batxillerat i Formació Professional, havent superat l'avaluació de la Conselleria d'Educació del seu pla de treball i compliment de les condicions d'idoneïtat per a ser reconegut com a centre de pràctiques.

La Conselleria d'Educació considera fonamental que els futurs professors facen les pràctiques en centres educatius, per tal que puguen assolir les competències necessàries per exercir una docència de qualitat. L'organització de les pràctiques en centres de pràctiques ha de permetre la integració de la teoria i la pràctica, i ha de facilitar l'acompanyament professional des de la universitat i des del centre educatiu.

Per aquest motiu, la Conselleria estableix el procediment per a la selecció i acreditació de centres educatius com a centres formadors de les pràctiques acadèmiques externes dels estudiants universitaris i regula el desenvolupament de les pràctiques als centres formadors.