Premiats en la Mice Galápagos

Apocalipsi 3113″ guanyadora del premi JURAT JOVE

Sabeu on està Galápagos? A l’altre costat del món! Per a qui no sàpia on està, us deixem ací el mapa i la seua ubicació.

La MICE és la Mostra Internacional de cinema educatiu que se celebra a València, però també en altres llocs del món. Hem participat en la MICE València, la MICE Cuba i ara la MICE Galápagos, i en totes hem guanyat premis, encara que en diferents curts presentats. Si voleu saber més sobre premis anteriors podeu llegir la notícia ací.

En esta segona MICE Galápagos, hi havia 3 seccions i tres premis en cada secció. Podeu llambregar la web de Galápagos ací.

I hem sigut premiats en la secció SECUNDÀRIA-BATXILLERAT, premi “Públic jove“!

Sabeu els qui formen el públic jove? Perquè sou tots vosaltres!

Però no les votacions ni els visionats en el canal de YouTube, eixe seria el premi al “Vot virtual”, sinó les votacions realitzades en els centres educatius d’Espanya i d’altres països i el posterior emplenament d’un formulari que es va enviar a la MICE (un per centre). Així, que per a tots ells…

Moltíssimes gràcies pels vostres vots!

Des de la MICE Galápagos, ens van enviar el llorer de guanyadors, que teniu al principi de la notícia i un diploma acreditatiu del nostre premi que teniu a continuació.

Estem molt contents del premi rebut, però sobretot, ens sentim molt orgullosos de l’excel·lent treball que va realitzar el nostre alumnat en l’elaboració del curt, manejant i programant els robots: Jairo, Eric, María, Sergio, Rubén, Víctor i Othmane, un grup magnífic d’estudiants. Així que…

Enhorabona xics i xiques!