Un cor, un tuit

Campanya d’animació lectora

Tots sabem que la setmana vinent és “Sant Valentí“. Per a qui no ho sàpia, el 14 de febrer és un dia especial per a demostrar el nostre amor o amistat a persones que ens importen. Això no significa que la resta de dies no hàgem de demostrar-lo, però el 14 especialment, ho podem celebrar amb una cosa màgica i diferent.

Heu vist els cartells pel centre i a la biblioteca?

Aquesta és la nostra tercera edició i estem molt contents de poder realitzar-la i veure que cada vegada participa més gent.

Així que ja saps, si vols alegrar-li el dia a eixa persona tan especial per a tu, pots enviar-li un missatge bonic d’amor, d’amistat, de disculpes, d’agraïment… o qualsevol cosa bonica que li vulgues transmetre. Pots passar per la biblioteca, demanar la teua carta, tirar-la a la bústia i nosaltres li la farem arribar el 14 de febrer. Això sí, que siga per a algú del centre perquè no repartim fora de l’institut.

I ja que eres a la biblioteca, pots donar una ullada a la selecció d’obres romàntiques que us proposem. Això, clar, només si t’agraden les històries d’amor.

Ja saps, anima’t a enviar un missatge a la persona o persones que aprecies. Us assegure, per experiència, que rebre un missatge d’eixe tipus és molt bonic i emocionant.

Dona-li eixa sorpresa!

L’equip de biblioteca