Incidències d’AULES – Publicació de notes

Estimades famílies,

com heu pogut comprovar la plataforma AULES no deixa entrar als vostres fills temporalment. No sabem quan podran, però no us preocupeu les aules virtuals ja estan obertes i hem pujat les tasques que han de realitzar fins al dia 8 d’abril. No tenim cap indicació de quant durarà la suspensió de classes, només ho fem per a previndre.

Encara que ja s’han fet classes i manat tasques, som conscients que no heu pogut tindre accés, de manera que serem flexibles en la programació. Penseu que la plataforma, quan funcione, permet treballar al vostre ritme i com tindreu tot el treball fins al dia 8, podreu avançar i recuperar les tasques pendents.

El dia dilluns 23 de març de 2020 es penjarà en la pàgina un enllaç a  les programacions d’aula establides perquè els vostres fills i filles puguen anar treballant en el període lectiu amb classes no presencials, aquests mateixos arxius aniran sent modificats i ampliats pel professorat segons les necessitats.

Els vostres tutoritzats sota la vostra responsabilitat, hauran d’anar realitzant i entregant les tasques de cada assignatura segons indique el seu professorat.

Publicació de notes

El dia dilluns 23 de març de 2020 es publicaran les notes per Webfamilia, com ja és habitual en el nostre centre i com estava planificat abans de la suspensió.

Per a la revisió de la nota disposarà 3 dies hàbils per a posar-se en contacte  a través de Webfamilia amb el docent de la respectiva assignatura.

Per a les reclamacions de notes disposaran d’aqueixos mateixos 3 dies hàbils per a posar-se en contacte a través del correu 03012724@gva.es amb la directiva del centre. Els casos de reclamació en el qual calga crear un comité de reclamació,  es realitzaran quan les autoritats sanitàries permeten la reunió de persones.