Trobada de Teatre Jove 2024

Que emocionant ha sigut l’estrena en la Trobada de Teatre Jove 2024 a Castelló! Ens sentim molt orgulloses per les actuacions que han presentat els nostres estudiants i dels talentosos joves de l’IES Miquel Peris i Segarra (Grau de Castelló) i de l’IES Betxí.

El grup de 4t ESO A ha presentat escenes de “La edad de la ira” de Nando López, i l’alumnat de 4t ESO B s’ha animat a crear un guió i dirigir la seua obra original, per l’últim ha arribat el torn del Laboratori d’Arts Escèniques que ha representat quatre escenes d’una adaptació de la pel.lícula ‘Tú a Londres y yo a California’.

Després d’un merescut esmorzar, els nostres estudiants han tingut l’oportunitat d’explorar i aprendre en tallers liderats per experts en diverses disciplines: interpretació amb Cesca Salazar, veu i cant amb Arantxa Domínguez, improvisació teatral amb Fanfi García, dansa i cos amb Ainhoa Cebrà, i dramatúrgia amb Núria Vizcarro. Tot un luxe que segurament no oblidaran!

Agraïm a tots els professionals i participants per fer d’este esdeveniment una experiència tan enriquidora. Continuem celebrant el poder transformador del teatre en l’educació!