Menjador

MENÚ SETEMBRE

  1. MENÚ SETEMBRE
1391_BAIXAENCALORIESIGREIXOSCONTROLADESNOBRESQUILLA

1391_BASAL

1391_TRITURADAPLATOUNICO

     

  1. DESCRIPCIÓ

El menjador escolar és un servei complementari de caràcter educatiu que està regulat per l’Administració Educativa i que està subvencionat integrament per a la totalitat de l’alumnat escolaritzat al centre.

El servei de menjador escolar del nostre centre es planteja com un element educatiu, dins del procés de formació integral de l’alumnat amb els següents objectius prioritaris.

  • Fomentar bons hàbits alimentaris entre els alumnes comensals.
  • Crear actituds positives de convivència a la taula amb els demés companys i companyes.
  • Crear hàbits d’ajuda en les funcions domèstiques que desprès, es veuran reflectides en les seues llars.
  • Adquirir hàbits d’higiene.
  • Aconseguir que els nostres alumnes desenvolupen la màxima autonomia possible.

2. ACTIVITATS

  • Preparar el menjador per part dels alumnes.
  • Llavar-se les mans abans i després de dinar.
  • Escollir cap de taula que es responsabilitzarà de demanar allò que manca.
  • Llevar taula per torns.
  • Realitzar seguiments continus dels programes alimentaris.

3. HORARI I ORGANITZACIÓ DE TORNS

  • El temps que disposem per al menjador és de 13:00 a 15.00h. en setembre i juny
  • D’octubre a maig de 14:00 a 16:00 hores
  • El menjador està organitzat en un únic torn.
  • Els alumnes comencen a dinar a les 13:00//14:00 i finalitzaran a les 14:00/15:00,en aquest temps romandran acompanyats per les monitores del menjador, i en acabar realitzaran els hàbits d’higiene personal i acudiran al seu lloc d’oci i temps lliure junt a les monitores encarregades d’aquest temps on realitzaran tots els dies tallers.

4. EQUIP PEDAGÒGIC

El curs escolar 2024-2025 ha estat format per el següents professionals:

  • La directora del centre Isabel Francés Pastor.
  • L’encarregada del menjador, Rosana Aznar Conca, mestra de Pedagogia Terapèutica que actuarà com a coordinadora entre el personal educador i monitors.
  • 10 educadors que formen la plantilla del centre que atendran als alumnes que els corresponga durant un temps determinat del menjador i que coordinen els programes d’alimentació per a que els monitors de l’empresa els porten a terme.
  • 16 monitors/es de l’empresa que amb coordinació amb la resta dels educadors del centre, aplicaran el programa d’objectius per als alumnes. Així mateix desenvoluparen les activitats de temps lliure programades per als grups d’alumnes.
  • Cuinera de l’empresa.

5. TIPUS DE MENÚS

-Menú basal

-Menú triturat

-Menú hipocalòric.

-Menú celíacs

-Menú Religiós

-Menús al·lèrgies i intoleràncies.

6. EMPRESA

7. EXEMPLE DE MENÚ

MENÚ MARZO
MENÚ IN SITU MARÇ

8.DOCUMENTACIÓ D’INTERÉS

INFORMACIÓ A LES FAMÍLIES

CARTA A PARES

FITXA INTOLERÀNCIES

FITXA D'INTOLERÀNCIES

PROJECTE DEL MENJADOR CURS 24/25
MENJADOR PGA 2024/25

APLICACIÓ COMO COMEN

MANUAL-APP-PLA

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies