Estudis EOI Alzira – Extensió Algemesí

Ens complau informar-vos que el període d’admissió en línia per al curs vinent de l’EOI estarà obert del 17 de juny al 2 de juliol.

És possible matricular-se en els cursos d’anglès a partir dels 16 anys, i en els cursos de francés, italià i alemany a partir dels 14 anys. En valencià, es poden cursar els nivells B2, C1 i C2 segons els estudis previs. També voldríem informar-vos que les persones interesades que dubten del seu nivell d’idioma o no disposen d’un certificat que ho acredite poden fer un test de classificació que els permetria acedir al nivell corresponent.

Els cursos de l’EOI són de 4 hores a la setmana. A més, en els cursos d’anglès, francés i valencià, oferim modalitats semipresencials que inclouen una sessió presencial de 2 hores i una sessió de treball autònom. Els cursos comencen a finals de setembre i acaben al maig, amb un cost aproximat de 100 euros a l’any.

L’enllaç a la pàgina web de l’EOI ALZIRA per a més informació: https://portal.edu.gva.es/eoialzira/va/inicio-2-va/