Visita al Centre de Participació Ciutadana d’Alzira

El passat dimarts 23 d’abril, el grup de 1r d’Integració Social, van visitar el Centre de Participació Ciutadana (CPC) de la localitat d’Alzira, perquè ens contaren quines són les tasques que es duen a terme, amb quines entitats treballen i quins són els programes que tenen oberts.

Agrair a aquesta entitat per a obrir-nos les portes i deixar-nos veure tot el treball que es realitza allí. Pogueren conéixer de més a prop un centre social, que treballa per millorar la qualitat de vida de la població, superant les desigualtats socials, a través de la intervenció en diferents àrees com:

-Formació i espai socioeducatiu.
-Atenció social.
-Vivenda.
-Associacionisme.

Aprofitant el que el CPC es troba ubicat en el barri de l’Alquerieta, vam aprofitar per a fer una visita per veure les pintures del programa Alqueri ARTE.