Tertúlia sobre El iaio a Nova York amb l’autor, Vicent Borràs

Hui, dimecres 10 de maig, ens ha visitat l’escriptor algemesinenc Vicent Borràs, dins del cicle d’activitats de dinamització de la lectura encetades pel departament de valencià.  
Vicent ha explicat a l’alumnat de 2n d’ESO quines són les seues motivacions a l’hora d’escriure. Ens ha parlat de les seues novel•les, però sobretot d’El iaio a Nova York, obra que ha sigut llegida i treballada per l’alumnat prèviament a classe.

Aquesta novel•la, adreçada a un públic sobretot juvenil, tracta el tema de la vida i de la mort amb molt de tacte, d’una manera molt emotiva i propera. Conta la història de la família Oliart, de com hauran d’encarar els reptes que els posa la vida quan emmalalteix el iaio Eusebi.

L’alumnat s’ha mostrat molt receptiu i participatiu en tot moment en aquesta activitat, formulant diferents preguntes a l’autor. Tots i totes hem pogut gaudir de les seues paraules. Gràcies, Vicent, per visitar-nos.