Presentació “Hackathon Blockchain”

La vesprada de hui, dimarts 20 de desembre, s’ha dut a terme la presentació de l’activitat “Hackathon Blockchain” a càrrec de l’empresa organitzadora, KH-Vives, d’Almussafes. A l’acte ha acudit l’alumnat presencial de tots els cursos d’ASIX, DAW, DAM i Ciberseguretat.

En la presentació han intervingut dos destacats membres de KH-Vives, com Teresa Vergara, cap de RRHH i exprofessora de FOL al nostre centre, i Javier Belarte, cap del Departament de Sistemes Informàtics.

La hackathon iniciarà el 13 de gener a les 18:30h. S’hi formaran equips de 9-10 membres entre els participants que prèviament s’han inscrit i, tot seguit, se’ls plantejarà un repte que consistirà a desenvolupar una aplicació que, a través d’una API, es connecte a la xarxa pública BloackchainFue, de la Universitat d’Alacant, a fi d’obtindre unes determinades especificacions. Els equips podran dedicar-se a resoldre el repte fins les 9h a.m del dissabte 14.

Al llarg d’eixe matí el jurat valorarà els treballs presentats pels participants i obsequiarà diversos premis entre els quals destaca una oferta laboral de 6 mesos a KH-Vives. Acte seguit es farà la cloenda de la hackathon, previsiblement a les 12h.

L’esdeveniment compta amb la participació de diverses empreses i també de l’Ajuntament d’Almussafes.