Premi de Foment Lector ANDANA

El projecte de la ruta literària “Martí Domínguez Barberà i Algemesí” ha aconseguit un reconeiximent per part de l’Ajuntament d’Algemesí i l’editorial Andana en la modalitat C (ESO – Batxiller – Cicles Formatius).

Són els primers premis que es convoquen per a fomentar l’hàbit lector entre els centres docents, i n’hem aconseguit un!

Estem molt contents, perquè és un impuls al treball que fem com a equip docent (tots i totes!), i un mèrit sobretot i principalment de qui va escriure aquella obra, “L’ullal”, un llibre de Martí Domínguez que recomanem que llegiu, ple d’històries i anècdotes, de personatges que transitaren per l’Algemesí de fa cent anys.

És mèrit també de l’alumnat del PR4, que se’n pujà al carro del projecte, i que se’l va fer seu, inclús posant la veu en aquell programa de Berca TV en què hi col·laboraren, amb l’ajuda d’un grup de batxiller.

I finalment, gràcies també al professorat del departament de Valencià, que sempre han estat al costat de totes aquestes iniciatives didàctiques.