Jornada de Desenvolupament de Programari 2021

El passat dijous 21 de gener de 2021, es va dur a terme la “21-JD(P|S) Jornada de Desenvolupament de Programari” destinada a alumnes de Cicles Formatius d’informàtica i Comunicacions. Aquest curs, i degut a l’especial dificultad de la COVID-19, l’activitat s’ha realitzat per videoconferència. Modertas i dirigits pel catedràtic Raül Lerma, els ponents que han participat en les xerrades han estat:

  • Fernando Alfaro (Bankinter)
  • Miguel Tejedor (ExAlumne/RRHH)
  • Fran Mico (ExAlumne/Salfeforce)
  • Belén Soria (Here)
  • Isaac García ExAlumne/Docent)
  • Fidel Oltra (Autònom/Docent)
  • Pablo Peñalver (Docent/FPi)

Una gran jornada que va acabar amb plena satisfacció per part de tots, tant alumnes com professors i ponents, i que esperem repetir els propers cursos. Moltes gràcies a tots els ponents i als organitzadors!e