Abraçada virtual

Emmarcada dintre del projecte Abraça’m, els alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior han participat en una Abraçada Virtual. Ací vos deixem el magnífic vídeo que mostra el resultat de l’activitat.

Algemesí, 21 de desembre de 2020.
En vespres de Nadal, quan més estem trobant a faltar les abraçades a causa de la Covid-19, ens ha arribat aquesta sorprenent proposta d’agermanament des de la Comissió de Residències de Majors del Departament de Salut de la Ribera a través del seu subdirector mèdic, Joan Paredes.

Ens calen abraçades. Donar-ne, rebre’n. Perquè una abraçada significa tantes coses… Tantes, que hem pensat quina podria ser la millor manera d’expressar-ho. I se’ns ha acudit recórrer a ossets i mascotes de peluix, eixos ninots als que hem destinat les nostres abraçades durant la infància. Però… ¿com podem fer tots una abraçada a un ninot que no podem tocar per salvaguardar les mesures sanitàries?

Doncs recorrent a paraules, gests, dibuixos… Tenim tantes ganes de comunicar-ho que ens sobren els mitjans per a convertir un impuls espontani i senzill en una càlida i afectuosa abraçada. Moltes gràcies per la vostra labor al centre Solidaritat i a la residència La Salut i per implicar-nos en aquesta tendra iniciativa.

Bon Nadal i moltes abraçades!

Ximo Matalí,
Coordinador del Projecte Abraça’m
IES Sant Vicent Ferrer d’Algemesí