Celebrem el Dia de l’Esport

Com sabeu, tots els anys per aquestes dates celebrem al nostre centre el Dia de l’Esport. Una jornada lúdica, festiva i esportiva en la que participem tant el professorat com l’alumnat. Enguany, davant la crisi sanitària provocada per l’epidèmia del coronavirus COVID-19,no és possible celebrar-lo com tots els anys, però ho anem a fer igualment.

La Fundació Trinidad Alfonso i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ens han proposat celebrar el Dia de l’Esport des de casa i en família sota el lema “Jo em menege a casa”. Vos adjuntem informació per si voleu participar, i també una autorització per a les imatges i vídeos que envieu. A continuació podeu llegir els documents, i al final teniu uns enllaços per baixar-los.

Comunicat dia de l'esport def_carta families
Comunicat dia de l'esport def_autoritzacio

 

Per baixar els fitxers PDF:

També podeu baixar l’autorització en format JPG:

I en Aules teniu tots els fitxers, les instruccions, i també l’espai per a tornar-nos les autoritzacions una vegada omplides i signades.

Aules – Dia de l’Esport