Nou futurs docents realitzen les pràctiques al nostre centre

El passat dia 29 de gener iniciaren el període de pràctiques nou estudiants del Màster de Secundària de diverses universitats valencianes (la Universitat de València, la Universitat Catòlica de València i la Universitat Internacional de València). Aquests alumnes ostenten titulacions com arquitectura, ciències químiques, restauració, traducció i interpretació, matemàtiques, psicologia, economia i educació física. En l’actualitat, per a ser professor de secundària i batxillerat, l’administració exigeix als universitaris la realització d’un Màster d’un any de durada que els prepara i habilita per a poder presentar-se a oposicions i entrar a treballar com a docent tant en centres públics, concertats o privats.

L’IES Sant Vicent Ferrer és centre de referència en aquesta formació perquè, des de fa molts anys, la majoria dels docents definitius tutoritzen i ensenyen aquest ofici − meravellós però ple de reptes – als nous professionals de l’educació.

Tots els que formem part de la comunitat educativa de l’IES Sant Vicent Ferrer, els donem la benvinguda i els desitgem tota la sort de món en aquesta nova etapa que comencen.