Jornada Informàtica Sol·lidària sobre Xarxes Socials

Jornada Informàtica Solidaria 2.011 sobre Xarxes Socials
Organitzada pel Departament d’Informàtica i Comunicacions
De l’IES Sant Vicent Ferrer d’Algemesí
i amb la col·laboració de l’Exm. Ajuntament d’Algemesí.

Dimarts, 08 de març de 2011, d’11:00 a 14:00h – Teatre Municipal. C/ Lepanto, 1-7, Algemesí.

11:15 – Apertura Oficial de la #JIS11 #iesSantVicent

Les autoritats locals que organitzen aquesta jornada dedicaran unes paraules de benvinguda des de l’Ajuntament i des de l’IES Sant Vicent Ferrer.
11:30 – APLICACIÓ DEL CROWDSOURCING EN LES EMPRESES:
“És fàcil obtenir ajuda a través d‘Internet si saps com”

Santiago Bonet (www.santiagobonet.org)

Responsable del departament TIC de l’Institut Tecnològic Metalmecànic de València (AIMME).

Des de 1991 desenvolupa projectes relacionats amb les TIC en base a promoure entre les empreses l’ús d’Internet, Comerç i Negoci Electrònic, Seguretat informàtica, Programari lliure, Marketing electrònic, Web 2.0 i Xarxes Socials a fi d’expandir-les i accelerar la consecució de les seues metes. Santiago, per a qui en lloc de “donar el peix” prefereix “ensenyar a pescar“, centrarà la seua conferència en els resultats del Projecte Metal 2.0 Crowdsourcing: Intel·ligència col·lectiva al servei de les empreses, finalista en els Premis FUNDETEC 2010.

12:30 – Sorteig dels regals dels patrocinadors

Se sortejarà entre els assistents que hagen lliurat la seua bolleta en l’estand de l’entrada.

13:00 – Seguretat en les xarxes socials online

La imatge que proporcionen els mitjans sobre les xarxes socials no sempre és molt favorable: moltes persones que les desconeixen acaben contemplant-les amb desconfiança i temor. Molts que les usen, ho fan despreocupadament, corrent riscos innecessaris.

Chema Alonso (www.elladodelmal.com)

Enginyer Informàtic per la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid, on ultima la seua tesi doctoral sobre Seguretat en aplicacions Web.

Distingit per Microsoft amb el títol de Most Valuable Professional en l’àrea de Seguretat Informàtica, treballa com consultor en Informàtica 64 i manté el blog sobre Seguretat Informàtica “Un Informático en el lado del mal”.

Es desenvolupa amb soltesa com conferenciant i és escriptor habitual en revistes tecnològiques. La intervenció de Chema Alonso, girarà en torn a la conferència que va oferir el passat novembre en Madrid durant la X Setmana de la Ciència.

14:00 – Clausura de la #JIS11 #iesSantVicent