ACTIVITAT DEL CFGM DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA IES JOAN COROMINES

Durant les últimes tres setmanes els alumnes de segon curs de Gestió Administrativa han desenvolupat de manera telemàtica un curs denominat "Rumb als teus somnis" sent aquesta una activitat organitzada per la prestigiosa empresa Júnior Achievement amb la col·laboració de INVERCO.

El curs ha constat de tres sessions en línia on els alumnes han tingut l'oportunitat de reflexionar i prendre consciència sobre la importància de la planificació dels seus objectius futurs, així com també de l'estalvi i la inversió necessàries per a aconseguir les seves metes a curt, mitjà i llarg termini, tot això explicat per un operador professional de la matèria.

El contingut ha estat desenvolupat per personal professional de INVERCO i ha permès a l'alumnat tenir un contacte més personal i menys acadèmic amb la matèria que estan estudiant, els ha portat a millorar la seva capacitat de planificació a llarg termini alhora que han comprès la importància de l'esforç per a aconseguir els seus propòsits. D'altra banda, han après la importància de l'estalvi a llarg termini, així com han pogut veure d'una forma més tangible les diferents opcions d'inversió amb les quals compten i com poden utilitzar-les de manera responsable.

Ha resultat una experiència molt gratificant per als alumnes que queden animats i motivats per a continuar amb els seus estudis presents i futures carreres professionals.

Aquest curs ha estat organitzat per la professora Nuria Vicent, pertanyent a l'Àrea de Gestió Administrativa, que ha pogut contactar i comptar amb professionals de la Fundació Júnior Achievement que compta amb una antiguitat de 20 anys a Espanya formant a joves perquè triomfin en una economia global, Fundació que col·labora amb INVERCO (Associació d'Institucions d'Inversió Col·lectiva i Fons de Pensions).

#somcoromines #benicarlo #somfp #formacio

escalado