L’IES JOAN COROMINES COMMEMORA EL 8M, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Un any més a l’IES Joan Coromines commemorem el 8M, dia internacional de la dona. Enguany ho fem de forma especial visibilitzant l’Efecte Matilda, fenomen que va descriure ja l’any 1883 la sufragista i abolicionista Matilda Joslyn Gage en el seu assaig «dones inventores», que consistix en no reconèixer el treball de les dones i atribuir-lo als homes.

Una de les activitats en este dia de la dona 2024 ha estat el concurs de dibuix del 8M, on Giulliana Musto Calandria de 2n BAHA ha aconseguit el primer premi i ser la imatge del nostre centre este 8M, i Angelina Kasyanchuck Marchenko de 2n BACA i Zoe Naytiri Martínez Gómez de 1r ESO A han rebut el segon i tercer premis respectivament.

El lliurament dels guardons es va realitzar en l’acte organitzat per la coordinació d’igualtat el dimecres 6 de març a l’hora del pati, on també l’alumnat de 4t de PDC va llegir el manifest del centre que el mateix grup va redactar. Així mateix, han estat els encarregats de representar al Joan Coromines en l’acte institucional dut a terme a les portes de l’Ajuntament aquest divendres dia 8 de març.

Gràcies a tots i totes les participants pel vostre excel·lent treball en la lluita per la igualtat.