LLISTES PROVISIONALS D’ADMESOS A FP DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR – ADMISSIÓ FP CURS 2022-23

Ja s'han publicat als taulers de l'IES Joan Coromines, les llistes d'admesos a l'FP de grau mitjà i superior. També es poden consultar de manera telemàtica des de la pàgina de Conselleria telematricula.es o fent clic al botó Anar a Telematrícula. Cal anar a l'opció Llistes Provisionals i desprès a 👉Cicles Formatius de Grau Mitjà o 👉Cicles Formatius de Grau Superior.  L'accés és individual a travès de l'usuari i contrasenya emprats per a la sol·licitud.

Recordem,

  • Reclamacions davant la direcció o titularitat del centre, de l'11 al 13 de juliol
  • Llistes definitives, 21 de juliol

Per a obtenir més informació (normativa, calendaris...) pots anar a les pàgines de Conselleria amb els botons grocs d'admissió i resum de calendaris.