LA HISTÒRIA DE BIMBA I L’IES JOAN COROMINES

Fa ja uns quants cursos que al Joan Coromines es treballa amb una impressora en tres dimensions. Dins de les possibilitats que permet l’administració,  es procura sempre estar a l’última.

Des del departament d’Informàtica es va plantejar l’adquisició d’aquest aparell. El director, Pepe Pérez,  es va posar en contacte amb la gent de l’AMPA i van dir que avant, clar, com sempre.

I efectivament, tots coneixem, per exemple, els trofeus per als diferents campionats es dissenyen i es produeixen amb l’esmentada impressora. Eloi Forés, professor d’Informàtica, acompanyat del seu alumnat, li treu tot el suc possible.

Aquest curs va arribar a l’institut Patri Serra, la nova professora d’Economia, acompanyada de la seua gosseta Bimba. Un animalet preciós i amable al qual li falta un trosset de poteta i que caminava valent-se només de tres extremitats. Hem dit caminava! No sabem ben bé quina conjunció astral va posar en contacte Patri, Bimba i Eloi i la impressora en 3D. Segur que devia ser un dia d’inspiració divina.

Avui, Bimba ja camina amb les quatre potes perquè, després d’hores de treball i paciència, d’afecte i estima, de moments també de llàgrimes i moltes carícies, amb la nostra impressora se li va dissenyar i compondre una pròtesi. Una tendra història d’amor que va emocionar tots els que la van viure en primera persona.