ELS ALUMNES DE SEGON DEL PDC DEL COROMINES VISITEN RÀDIO BENICARLÓ [ampliar…](dt, 9 des 2014)

Dimecres 3 de desembre els alumnes del quart PDC de l'institut Joan Coromines vam anar a visitar les instal·lacions de Ràdio Benicarló.

Ens va rebre Joan Peiró, a qui coneixíem ja per la seua veu, famosa a través de les ones i per obres de teatre o anuncis que li hem sentit.

Ens va ensenyar els estudis de la ràdio municipal, on es grava i com. Avui dia, ens va dir, la ràdio ha deixat de ser tan artesanal com abans i ara, gràcies a les aportacions de les noves tecnologies, vam comprovar com una mateixa persona pot fer de tècnic i de periodista a la vegada.

Fes cick a la barra de títol per a llegir més

Veure fotos


Després vam fer un seguit de preguntes que el senyor Peiró ens va respondre amb molta amabilitat: si la nostra era una emissora de ràdio fórmula, si emeten per internet o quina era la cobertura que tenien. La majoria de nosaltres no havíem visitat mai uns estudis de ràdio i vam quedar molt impressionats. Ben atentament vam escoltar les seues explicacions perquè d'ací unes setmanes pensem anar a gravar un programa que s'emetrà per la nostra emissora municipal. Al final, fins i tot ens vam atrevir amb una petita prova de gravació que va sortir prou bé! Acabada la visita vam poder sortir al terrat de l'emissora per vore l'antena i contemplar una de les vistes panoràmiques més boniques de Benicarló. EUNICE GALLEGO BEL4t PDC IES COROMINES