Mice Internacional

Els nostres curts arriben fins a Galápagos

La MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu) és un festival de cinema que se celebra cada any a València. Tots els centres educatius que volen participar, envien els seus curts, podent participar en una o diverses seccions o categories. Però també se celebra en altres llocs del món.

El primer any que presentem els nostres curts va ser en el seu 8a edició, durant el curs 19-20. Presentem diversos vídeos realitzats el curs anterior i un d’ells va guanyar el premi del públic en la categoria Batxillerat, secció RqRqR. Eixa secció era nova eixe any i avalada per la Conselleria. El curt premiat va ser el de “Nora“. Podeu veure la notícia ací.

El següent any, en el seu 9a edició, presentem més curts realitzats durant el curs 20-21 i els que quedaven del 19-20 que no havíem presentat. En total 5 curts i un d’ells va guanyar dos premis (un en la secció estatal i un altre en l’accessible). Abans de saber que havíem guanyat, informem de tot en este article. Però també us deixem l’enllaç al curt guanyador, “Tu decides” i la nostra notícia del premi .

El curs passat, el 21-22, no vam obtindre premis en els curts presentats. Però estos, es van presentar també en la 3a edició de la MICE de Cuba, celebrat al març-abril del 2023, i on vam obtindre el premi en la secció Internacional, categoria batxillerat, pel curt Marca la diferència. No estava en el nostre canal, però l’hem pujat perquè el pugueu veure. Ens va informar del premi Josep Arbiol, president de la MICE de València, però encara no hem rebut l’estatueta que ens va comentar. Ens ho creurem quan la vegem.

Sobre la imatge si vols veure el document sencer

Però no acaba ací, perquè un altre vídeo nostre, “Apocalipsi 3113“, ha sigut seleccionat per a participar en la 2a MICE Galápagos. Tenim fins al 26 de gener per a visualitzar els curts i votar (és a dir, donar-li al like).

Així que ja saps, visualitza el curt usant l’enllaç anterior, sobre el nom del curt, i dona-li al like. No visualitzes el curt que està en el nostre canal, perquè eixe no compta, perquè el tenim amb subtítols en valencià. Bé, et deixem ací una altra vegada l’enllaç perquè no el busques.

Enllaç al curt

Si pots, difon també. Gràcies per la teua col·laboració.