Esdeveniment robòtic PTO

Fira “El Caleidoscopio”

El passat 17 de juny, es va celebrar de manera en línia, l’esdeveniment per a presentar tots els projectes elaborats en els centres de la província que han participat enguany en la “Fira Mediterrània”, organitzada per “El Caleidoscopio” gràcies a la col·laboració dels nostres ajuntaments i de la FECYT (Fundació Espanyola per a la Ciència I la Tecnologia).

El nostre centre va presentar dos curts de PTO (Programa Tu Obra) on els robots cobren vida i es converteixen en actors en el curt. També participàrem en la “Fira aèria” amb la creació d’un dron amb finalitat social. Us deixem l’enllaç que es va gravar de l’esdeveniment en línia. Sobre l’hora 1:57, ix el projecte de la fira aèria i al final, final, sobre l’hora 4:18, ixen els projectes de programa la teua obra, perquè vam ser els últims a presentar.

Enllaç al vídeo de l’esdeveniment ací.

El nostre alumnat va mantenir la distància i la tranquil·litat, encara que els nervis del directe sempre ens deixen una mica bloquejats, però tampoc va eixir tan malament. Cert és que se’ns oblidava silenciar el micro, però és lògic, perquè era nostre primer directe en línia. Segur que quan portem uns quants més, això ja no ens passa.

Us deixem els enllaços als curts, encara que també els podeu trobar en la secció “Zona sonora” del nostre periòdic. També unes quantes fotos del dia de l’esdeveniment.