Calendari d’advent

Com ja sabeu, un calendari d’advent és una cosa típica en aquestes dates. Des del dia 1 al 24, el calendari ens ofereix una xocolatina cada dia i així, amb il·lusió, anem restant els dies que falten per a Nadal. Alguns calendaris proporcionen uns altres regals, però el més habitual és la xocolatina.

Nosaltres, com no podem proporcionar 24000 xocolatines, hem pensat una altra cosa (perquè l’alumnat rondarà els 1000). Us hem preparat un calendari d’advent digital, al qual hem anomenat el Cibercalendari.

En aquest calendari, trobareu 24 portes xicotetes, per a 24 dies i amb 24 consells. Alguns d’aquests consells seran sobre la seguretat en Internet, uns altres de la convivència en el centre i el respecte, uns altres sobre la privacitat de les nostres dades en la xarxa… bo, una mica de tot.

I després de llegir tot, veure els vídeos i escoltar la música nadalenca composta per Óscar García amb uns col·legues seus, trobareu el premi, la recompensa al vostre temps dedicat a aprendre i a ser millors persones. LA VOSTRA XOCOLATINA, el vostre premi.

On està el calendari? Perquè és molt fàcil. Està en AULES, en un curs que teniu de “Caminant amb cor i cap”, després de la secció on està el test de convivència que el vostre tutor/a us ha demanat que completeu. El calendari el podeu trobar en castellà i en valencià, però és el mateix.

Esperem que us agrade i sort a totes les persones que ho intenten

Equip de premsa i biblioteca