Clownti

TEATRE A LA SALA “LA CARRETA”

Dijous passat 11 de maig, els alumnes de l’Aula oberta van ser a la sala “La Carreta” d’Elx per a veure una obra de teatre anomenada “Clownti“.

Van eixir a les 9.00 de l’institut i van anar amb autobús fins a Elx, on van haver de caminar una mica més per a arribar a la seua destinació, perquè l’autobús no els va deixar davant de la sala. Una vegada van arribar i després de prendre l’esmorzar, van entrar en el teatre i van veure l’obra.

Tractava d’un xiquet que volia ser com el seu pare, el qual havia mort. Estava sol i molt trist perquè el trobava a faltar i per a solucionar-ho, decideix obrir la maleta del seu pare que contenia totes les coses que utilitzava per a convertir-se en pallasso. Era un magnífic pallasso i Clownti volia arribar a ser com ell per a sentir-lo més a prop. Comença a posar-se les seues coses (nas, roba, perruca…) i a actuar, i encara que al principi li costa una mica i entropessa molt amb les seues gegants sabates, continua insistint per a aconseguir-ho i així fer riure als xiquets i sentir-se més prop del seu pare. Una història molt tendra i amb un bon missatge, perquè al final Clownti ho va aconseguir.

Els professors encarregats d’aquesta excursió van seleccionar aquesta obra perquè els semblava interessant i que transmetia molts valors i sentiments que a vegades sembla que hàgem perdut. Aquests mateixos professors ens han contat que s’ho van passar molt bé i es van divertir molt amb l’obra.

Miguel Ángel i Paola (1ESOG)