Aneu a la barra d'eines

FP a distància

Què és la Formació Professional a distància?

La Formació Professional en la modalitat a distància, inclourà activitats d’autoaprenentatge de l’alumnat i activitats presencials de formació en el centre docent (tutories col·lectives).

En esta modalitat a distància, hi ha classes un matí i una vesprada de classes de les quals el seu contingut es el mateix, donant així l’oportunitat d’assistir a les classes bé pel matí o bé per la vesprada. L’assistència a les classes setmanals, 1 dia per setmana, no és obligatòria. Només és obligatòria l’assistència a un examen per cada avaluació i a algunes pràctiques.

En esta modalitat d’ensenyança té una gran importància metodològica l’ús de les distintes tecnologies de la informació i de la comunicació, dels distints recursos que proporciona Internet, així com de la utilització de materials didàctics específics per a l’autoaprenentatge.

En la Formació Professional en la modalitat semipresencial o a distància, es garantirà l’atenció tutorial de l’alumnat a través de l’equip educatiu que es constituirà per a impartir estes ensenyances.

La formació a distància és un model obert en el que l’alumnat marca el seu ritme d’aprenentatge en funció de les seues necessitats i disponibilitat, l’assistència a les tutories tindrà caràcter voluntari, a excepció d’aquelles dedicades a mòduls que, per les seues característiques eminentment pràctiques, requerisquen l’assistència presencial.

Més informació sobre la FP a distància.

Oferta educativa. 2020-2021

Comerç i Màrqueting.

Informàtica i comunicacions

 Grup  Curs  Tutoría  Correu-e
 6P  1erASIX  Ramón Gramaje  ramon.gramaje@iesabastos.org
 7P  2n ASIX  Pascual Ballester  pascual.ballester@iesabastos.org
 7S  2n DAW  Sonsoles Jimenez  sonsoles.jimenez@iesabastos.org
 6U  1er DAM  Imma Cabanes  imma.cabanes@iesabastos.org
 7U  2n DAM  Cristina Ausina  cristina.ausina@iesabastos.org
 6S  1er DAW  Vicent Tortosa  vicent.tortosa@iesabastos.org