DIA DE LA DONA

En la nostra escola per tal de normalitzar amb les nostres personetes valors tan importants com són la igualtat i el respecte, hem estat desenvolupant les següents activitats durant les últimes setmanes:


♥ 
Ed. Infantil hem treballat amb l’àlbum il·lustrat “Bonitas” que mostra xiquetes que gaudeixen i juguen amb plena llibertat. Igualment, s’ha treballat el grafisme amb els símbols de l’home i de la dona.

INFANTIL 3 ANYS

INFANTIL 4 ANYS

INFANTIL 5 ANYS

♥ Al Primer Cicle s’ha aprofundit en la història de Malala amb el llibre “El Llapis Màgic” i s’ha realitzat posteriorment un mural preciós. Com a exemple de que els treballs no tenen gènere, s’ha entrevistat a una de les dones de la neteja del nostre centre.

1r PEPLI

 

2n PEPLI


A
l Segon Cicle s’ha llegit i comentat el llibre “Cuando las niñas vuelan alto“, visionant vídeos de dones importants com ara Dianne Fossey, Audrey Hepburn, Ana María Matute. Per tal de mostrar el paper de les dones en diferents àmbits laborals, l’alumnat ha confeccionat un mural que ha quedat exposat al seu corredor.

3r PEPLI

4t PEPLI


♥ A
l Tercer Cicle s’han elaborant treballs i murals, a partir de la investigació de dones tan importants com Gloria Fuertes, Frida Kahlo, Maria Montessori, Marie Curie…

5é PEPLI A

5é PEPLI B

6é PEPLI A

6é PEPLI B

Des de l’Àrea de Música, i seguint amb la proposta del Departament d’Igualtat de l’Ajuntament, l’alumnat de sisé ha preparat un ball i una gravació de la cançó “Sols tu” del grup musical El Diluvi, per a participar en un vídeo junt a altres col·legis de Quart.

Des de l’Àrea d’Anglès, l’alumnat de cinqué ha confeccionat uns murals sobre dones famoses com Coco Chanel i Ana Frank. Valorem moltíssim el seu esforç per tractar-se de treballs redactats en anglès.

En l’Àrea d’Educació Física, l’alumnat de Segon i Tercer Cicle ha aprofundit en la trajectòria professional de dones esportistes que ha culminat en una exposició de treballs realitzada de manera voluntària ubicada en el hall de la nostra escola.

GRÀCIES A L’ALUMNAT

DE 3r PEPLI

GRÀCIES A L’ALUMNAT

DE 4t PEPLI

GRÀCIES A L’ALUMNAT

DE 5é A

GRÀCIES A L’ALUMNAT

DE 5é B

 

GRÀCIES A L’ALUMNAT

DE 6é A

 

GRÀCIES A L’ALUMNAT

DE 6é B

A més a més, com a activitat comú a tot el centre, cada xiqueta i xiquet ha escrit el nom d’una dona important per a elles i ells en una cinta morada que hem penjat a les tanques de l’escola. Igualment, hem participat en l’activitat proposada pel nostre Ajuntament i hem escrit uns lemes, símbols i dibuixos a un adhesiu proporcionat des de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Quart de Poblet.


L
a participació del nostre centre en tots aquestes activitats ha sigut molt motivada i entusiasta. Encara que el 8 de Març es visibilitze més la igualtat entre homes i dones, des de la nostra escola seguim treballant en aquesta línia tots els dies del curs.

CEIP LA CONSTITUCIÓ

CURS 2020-2021