Matinal xiquets i xiquetes

Al servei MATINAL XIQUETS I XIQUETES s’atén a l’alumnat que, per necessitats horàries de les seues famílies, han d’acudir al col·legi abans de l’inici de l’horari escolar.

Aquest servei ho ofereix l’Ajuntament de Quart de Poblet a través de l’Àrea d’Educació.

El servei funciona entre les 7 i les 9 del matí. L’horari de recepció i de desdejuni de xiquetes i xiquets s’inicia a les 7, no s’admet l’arribada d’usuaris després de les 8.30h. És imprescindible portar un got i una cullera en el cas de desdejunar al centre: llet amb cacau soluble, suc, galetes, cereals, magdalenes, yogurt,…

Existeixen diverses modalitats de pagament: mensual, bons de 5 sessions o sessions soltes.

 

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha anunciat la volta de “Matinal Xiquets”, el servei municipal d’atenció a escolars d’infantil i primària. Amb l’objectiu d’assegurar la conciliació familiar, el Consistori ha fet un intens treball en el disseny del Pla de Contingència, en el qual es recullen les diferents mesures per a iniciar un nou curs de manera segura.
Per a això, s’ha augmentat el nombre de monitors i monitores, comptant, a més, amb una persona encarregada especialment de totes les qüestions relacionades amb el Pla de Contingència, com seria el cas de les desinfeccions dels materials o l’aparició de símptomes en els i les menors. D’igual manera, es comptarà amb més espais, que permetran respectar els grups bambolla.
S’eliminen els desdejunis, per a evitar situacions de major risc, i s’han preparat activitats sense contacte físic entre xiquets i xiquetes, els qui mantindran en tot moment la distància interpersonal.
Enguany, a causa de la situació extraordinària que s’està vivint, les famílies que vulguen fer ús del servei hauran de realitzar una inscripció. El tràmit podrà realitzar-se de l’1 al 15 de setembre, bé de manera telemàtica, enviant la fitxa d’inscripció a educa@quartdepoblet.org, o de manera presencial, sol·licitant cita prèvia en el 96 153 62 10, a les extensions 270 o 271. En els casos en els quals s’use el servei de manera puntual, també haurà de remetre’s la fitxa d’inscripció.

Matinal Xiquets funciona de 7 a 9 hores tots els dies lectius del curs escolar, en un horari flexible, en tots els col·legis públics i concertats de Quart de Poblet. Els pagaments es poden efectuar com un abonament mensual, que compta amb reduccions si més d’un germà o germana fa ús; de cinc sessions o d’un sol dia.
Per a aquelles famílies en les quals tots dos progenitors o progenitors treballen i no se supere el límit econòmic establit, es podrà sol·licitar la beca del 10 al 18 de setembre, sol·licitant cita prèvia a partir del 8 en l’àrea d’Educació.

ÀREA D’EDUCACIÓ AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET

ADREÇA I DADES DE CONTACTE

ADREÇA

Calle  Joanot Martorell, 40
46930 Quart de Poblet(Valencia)

Tel.:961 536 210 EXT.: 270
Fax:961 298 097

DADES DE CONTACTE

Correu electrònic:educa@quartdepoblet.org