PILOTA VALENCIANA

Al mes de febrer la classe de 4t de Primària començarà la Unitat Didàctica de Pilota Valenciana dins del Programa de Conselleria Pilota a l’escola.

El primer que farem és fer-nos les proteccions de la mà.

Per a això el seu xiquet/a necessitarà uns guants de jardiner i un rotllo d’esparadrap de tela marró.


El guant ha de ser de la seua talla, és a dir, li ha de vindre més o menys bé. No li pot quedar molt gran i fan falta els dos guants (dreta i esquerra).

Amb la finalitat que el guant dure molt temps i servisca per a cursos posteriors, cada alumne i alumna ha de portar un taper amb el seu nom posat.

Va debo!

SETMANA DE LA BICICLETA

Benvolgudes famílies:

Ha començat un nou curs i arranquem amb moltes ganes de fer exercici físic, practicar esport i fomentar estils de vida actius i saludables. I més encara amb les dues noves novetats per a aquest curs: d’una banda la nova Llei d’Educació LOMLOE i d’altra banda que ja no tenim restriccions covid.

No hi ha res que em faça sentir més orgullós que veure com es fan majors i continuen fent esport durant la seua etapa en l’institut o en la seua vida adulta… Continuarem treballant en esta línia.

A continuació teniu els horaris d’Educació Física per a este nou curs que acaba de començar:

-Per a aquest curs en lloc de portar la tradicional bosseta d’higiene, l’alumnat portarà una mini motxilla d’Educació Física amb el seu nom marcat.

El motiu de portar una motxilla és per a evitar que la vagen tirant l’aire o jugant amb ella i per a tindre les mans lliures..

-La motxilla ha de portar sabó, una tovallola xicoteta, colònia i una pinta.

-A més han de portar una samarreta per a canviar-se. D’esta manera treballarem també valors molt importants  com els hàbits d’higiene i de salut destacats en la nova Llei d’Educació LOMLOE.

-És molt important que els dies d’Educació Física porten una altra botella d’aigua solament per a la nostra classe perquè el més segur és que ja s’hagen begut la botella d’aigua en classe. Per aquest motiu han de portar una dues botelles d’aigua, una per a classe i altra per a la classe d’Educació Física.

Si alguna persona necessita algun aclariment o té algun dubte poden escriure’m una comunicació per la web família. A més el meu correu és i.toledo@edu.gva.es

Salutacions, Idoa (Educació Física).