1r de Primària

2n de Primària

3r de Primària

4t de Primària

5é de Primària

6é A de Primària

6é B de Primària

Benvolgudes famílies:

Ha començat un nou curs i arranquem amb moltes ganes de fer exercici físic, practicar esport i fomentar estils de vida actius i saludables.

No hi ha res que em faça sentir més orgullós que veure com es fan majors i continuen fent esport durant la seua etapa en l’institut o en la seua vida adulta… Continuarem treballant en esta línia.

A continuació teniu els horaris d’Educació Física per a este nou curs que acaba de començar:

A més teniu informació molt important a tindre en compte per al bon funcionament d’esta àrea:

-Les classes d’Educació Física continuen adaptades per a seguir totes les indicacions i recomanacions sanitàries del COVID-19.

-Hem adaptat els continguts a tractar, hem adaptat la metodologia a seguir, hem adaptat els espais a utilitzar, hem establit criteris per a l’ús del material, en definitiva, hem intentat organitzar la nostra àrea de la manera més segura.

-Les classes d’Educació Física es desenvoluparan a la pista de futbol i en el nostre pavelló.

-La màscara serà obligatòria. Les tasques no seran molt intenses amb la finalitat que el xiquet/a no s’haja de llevar la màscara.

Es recomana utilitzar mascaretes higièniques de la talla correcta perquè puguen fer un bon ús d’elles.

És millor que porten una altra mascareta per a la classe d’Educació Física diferent de la que porten en la seua aula. Així se la podran canviar al començar la classe i després al finalitzar.

-Per a aquest curs en lloc de portar la tradicional bosseta d’higiene, l’alumnat portarà una mini motxilla d’Educació Física amb el seu nom marcat.

El motiu de portar una motxilla és per a evitar que la vagen tirant l’aire o jugant amb ella i per a tindre les mans lliures i poder llavar-se les mans i/o desinfectar-se abans de començar la classe.

-A partir de 3r. de Primària serà obligatori portar una camiseta per a canviar-se al finalitzar la classe d’E.F. D’esta manera treballarem també valors molt importants com els hàbits d’higiene i de salut. A l’hivern en compte de canviar-se de dessuadora o de jaqueta de xandall es canviaran la camiseta interior que serà la que estiga suada.

-És molt important que els dies d’Educació Física porten una altra botella d’aigua solament per a la nostra classe perquè el més segur és que ja s’hagen begut la botella d’aigua en classe. Per aquest motiu han de portar una altra botella d’aigua en la motxilla d’Educació Física.

Si alguna persona necessita algun aclariment o té algun dubte poden escriure’m una comunicació per la web família.

Salutacions, Idoa (Educació Física).