RETO

 

ENLACE PÁGINA WEB RETO

https://www.programareto.com/

 

ENLACE YOUTUBE

https://www.youtube.com/@evasolysol

 

ENLACE INSTAGRAM

https://www.instagram.com/solazeva/?hl=es

 

RACÓ DE LA CALMA EN CASA:

Des de l’escola, a les nostres aules estem utilitzant el RACÓ DE LA CALMA.

És un espai tranquil que tenim a classe on poden estar tranquils i on hi ha algun objecte per tal que qualsevol alumne o alumna el puga utilitzar quan està enfadat o nerviós i necessita un moment de tranquil·litat i relaxació per a tornar a la calma.

Des de casa, si voleu, podeu utilitzar algun raconet de la casa, per a utilitzar-lo com a racó de la calma. Pot ser a la seua habitació o en un altre lloc de la casa on puguen estar tranquils. Ha de transmetre harmonia tant per la posició del mobiliari com pels materials que trobem en ell.

Abans de començar a utilitzar l’espai, els hem de donar unes normes sobre com i quan utilitzar-lo, així com quina és la seua funció. Alguns xiquets i xiquetes ja l’utilitzen a l’escola, així que saben com utilitzar-lo.

Les NORMES solen ser:

– Estar allí quan necessitem calma

– En un ambient de tranquil·litat

– quan acabem repleguem els materials

Els materials que podem utilitzar són molt variats. Elegirem aquells que sabem que els agrada als nostres fills o filles. Vos donem moltes idees podeu col·locar els que vullgueu, però amb 3 o 4 objectes tindrem prou.

MATERIAL POSSIBLE:

Plomes, catifa, coixins, peluixos, mosquiteres per a penjar del sostre, rellotges d’arena o aigua, conxes i palets de la platja, mandales per a pintar, pals de pluja, pilotes antiestrès, botella de la calma, etc.

 

L’ARBRE DELS DESITJOS

L’alumnat de 3 anys, nou este curs al centre, ha penjat les seues flors a l’arbre dels desitjos de la nostra escola. 

Creixem com a comunitat educativa!!!