TROBADA MUSICAL

2023-2024

El passat 18 d’abril, el nostre alumnat de 1r i 2n d’Ed. Primària va participar en La Trobada Musical què va tindre lloc en «l’Escola Gavina» de Picanya amb la interpretació de les cançons «Dos eruguetes» i «Sóc un mico». En aquesta actuació van interpretar dues cançons amb l’acompanyament al piano de Pablo Monteagudo, pare del nostre cole, i en l’última de les cançons amb l’acompanyament al trombó de vares d’Hugo, el nostre alumne de 2n. Moltes gràcies a Pablo i a Hugo perquè amb en el seu acompanyament les cançons encara sonaven més boniques!!!

Les actuacions d’eixe matí van concloure amb l’actuació del cantant valencià Dani Miquel, què com en altres ocasions, va fer-nos cantar, ballar i gaudir junt a l’alumnat de la resta de centres que actuaren eixe matí amb la nostra música i la nostra llengua valenciana.

Moltes felicitats per aquesta espectacular actuació a tot l’alumnat del Primer Cicle i als mestres de música Carlos i Lucia.

 

MUSIQUEANDO

2023-2024

Dijous passat 25 d’abril l’alumnat de 1r i 2n de primària del CEIP La Constitució va participar en Musiqueando 2024 #nosimportalamusica. Una iniciativa de la Confederació d’Associacions d’Educació Musical de l’Estat Espanyol (COAEM) l’objectiu del qual és traure la música fora de les aules, per a mostrar i sensibilitzar de la importància de l’educació musical en tots els àmbits del sistema educatiu.  

Així doncs, l’alumnat es va concentrar a les portes de la Biblioteca Municipal Enric Valor de Quart de Poblet per a realitzar les seues interpretacions. En primer lloc, van realitzar la dansa “El floret de la muixeranga”, tradicional d’Algemesí i en segon lloc van cantar la cançó “Soc un mico” amb l’ajuda del públic.  

Eixe dia, més de 55.000 alumnes i 420 centre educatius de tota Espanya van eixir al carrer per a mostrar la música que es fa en els centres. 

Des del centre, volem agraïr a l’Ajuntament de Quart de Poblet les facilitats per a poder participar en aquesta iniciativa. 

https://youtu.be/e0oZqFQiQoI