El CEIP La Constitució ha celebrat el Dia de l’Esport organitzat per la Fundació Trinidad Alfonso que tenia com a tema les olimpíades i les paraolimpíades.

Com sempre totes les fotos en el menú festes generals.

Les Nacions Unides varen instaurar el 2 d’abril com a Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, una data per visibilitzar les persones amb trastorn de l’espectre de l’autisme (TEA) i les famílies i promoure l’exercici efectiu dels seus drets. 

En celebrar aquest dia, les comunitats de tot el món participen en esdeveniments educatius, campanyes de conscienciació i activitats culturals que busquen desafiar els prejudicis i les barreres que enfronten les persones amb Autisme a la seva vida diària.

Tot i aquests drets, enfronten nombrosos desafiaments i barreres per a la seva plena inclusió i participació en la societat.

Atès que el nostre col·le, CEIP LA CONSTITUCIÓ, és un centre on vetlem per al plena inclusió de tots i totes, enguany vos demanem que pinteu a casa el símbol de l’infinit que vos donaran els vostres tutors i tutores i el torneu al centre després de les vacances de Pasqua per a poder fer un gran murall amb tots.

MENÚS MENJADOR

ABRIL 2024

INAUGURACIÓ DEL NOU CURS ESCOLAR 2023-2024

Dilluns passat 11 de Setembre el Conseller d’Educació, l’Honorable José Antonio Rovira va visitar el CEIP La Constitució per a inaugurar el nou curs escolar 2023-2024 a la Comunitat Valenciana.
Per al nostre centre ha sigut un honor l’haver sigut triat el centre de tota la Comunitat Valenciana on inaugurar oficialment el nou curs escolar.

Tota la informació i les fotos en el següent enllaç: