Telematrícula FP i FPB curs 2022-2023

D’acord al calendari d’admissió per al curs 2022-2023, el proper dijous 19 de maig i fins el dia 29 de maig, s’obre el termini per presentar la sol·licitud d’inscripció en FP Bàsica i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior.

La sol·licitud es farà de forma telemàtica a través de l’ordinador.

Accés al tràmit telemàtic

Teniu tota la informació i l’accés a la sol·licitud telemàtica a la web de telematrícula habilitada per la Conselleria d’Educació Cultura i Esport:

Es recomana llegir el manual elaborat per la Conselleria que es pot trobar a l’enllaç.

Al canal de Youtube de GVAit3du podeu trobar vitutorials del procés:

Obtenció clau d’admissió

La clau d’admissió per accedir a la telematricula s’obté directament a l’iniciar el tràmit a través del DNI, NIE, Tarjeta d’estranger, permís de residència o registre de ciutadà de la Unió Europea (llegir manual a la web de Telematricula).

Les persones que no disposen d’un dels documents d’identitat enumerats, o que no puguen identificar-se amb aquests, caldrà que demanen cita prèvia en la secretaria del centre per identificar-se amb altre document oficial i que se’ls genere a la secretaria del centre la clau d’admissió (cal que tinguen un correu electrònic).

Seleccionar cita “Atenció en secretaria”

Atenció presencial

Per les persones sol·licitants que manquen de possibilitat d’accés a mitjans electrònics, s’habilitarà un horari d’atenció en la biblioteca del centre, per que puguen fer la preinscripció assessorades per una persona del centre. Per a aquest servei caldrà anar proveït de la clau d’admissió o els mitjans per generar-la automàticament (DNI, NIE, Tarjeta d’estranger, permís de residència o registre de ciutadà de la Unió Europea) i disposar d’un compte de correu electrònic.

L’horari serà des del 19 de maig fins al 29 de maig de 8.55 a 14.20 i de 16.10 a 18.30. S’atendrà per ordre d’arribada.

Oferta educativa IES Conselleria

Consulta la nostra oferta educativa al següent enllaç:

Més informació