Sara García Alonso, la Primera Astronauta Espanyola, al “SHE Inspires” en la UPV

Des de l’IES Conselleria vos recomanem l’assistència al “SHE Inspires”, un esdeveniment d’inspiració organitzat pel Consell Social i l’Àrea de Comunicació de la Universitat Politècnica de València (UPV). Aquest esdeveniment, emmarcat en la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, comptarà amb la distingida participació de Sara García Alonso, la primera astronauta espanyola de la història.

Detalls de l’Esdeveniment:

  • Data i Hora: 6 de febrer, a les 18 hores.
  • Lloc: Paraninfo de la UPV.
  • Entrada: Lliure, però es requereix inscripció prèvia enllaç d’inscripció.

“SHE Inspires” és una iniciativa que busca destacar i celebrar els èxits de dones destacades en l’àmbit de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, les arts i les matemàtiques (STEM). En aquesta ocasió, Sara García Alonso compartirà la seva apassionant trajectòria com a astronauta, des de la seva selecció per part de l’Agència Espacial Europea (ESA) fins al seu compromís amb fomentar les vocacions STEAM entre els joves.

La conferència de Sara abordarà temes fascinants, com el seu amor per la ciència i la tecnologia des de menuda, la importància d’inspirar les noves generacions i els seus pròxims reptes. A més, l’esdeveniment comptarà amb una taula rodona que reunirà destacades figures de l’àmbit científic, tecnològic i innovador, com Mònica Bragado, Àngela Pérez i Pilar Navarro.

No et perdes aquesta oportunitat única d’aprendre i inspirar-te amb l’experiència de Sara García Alonso i altres dones líders destacades. Inscriviu-te i uneix-te a nosaltres en aquest emocionant esdeveniment!