Exposició “Nuevas visiones de viejos maestros. Vanguardias”

Avui, 26 d’abril, s’ha inaugurat a la Biblioteca Municipal Joanot Martorell una exposició de les obres d’art creades per l’alumnat de segon de batxillerat de l’IES Conselleria. L’exposició, anomenada “Nuevas visiones de viejos maestros. Vanguardias”, presenta una col·lecció de treballs que reflecteixen la interpretació i la reinvenció de les obres d’art dels mestres de les vanguardies del segle XX.

Els estudiants han treballat durant molts mesos en aquest projecte, estudiant les obres de diferents artistes. Després d’analitzar les obres i les tècniques utilitzades per aquests artistes, els estudiants van començar a crear les seves pròpies obres, reinterpretant les vanguardies amb la seva pròpia visió i estil.

L’objectiu d’aquesta exposició és demostrar la capacitat dels joves artistes per crear i innovar, alhora que reconeixen la influència dels mestres de les vanguardies del segle XX. La Biblioteca Municipal Joanot Martorell esdevé, així, un espai per a la difusió de la cultura i l’art, i una oportunitat per als joves artistes per mostrar la seva creativitat i talent.

L’exposició “Nuevas visiones de viejos maestros. Vanguardias” estarà oberta al públic fins al 30 de maig i es pot visitar a la Biblioteca Municipal Joanot Martorell de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores.

AGENDA-25-ABRIL-1