CFGM de Tècnic/a en Pedra Natural

Cicle de formació professional de grau mitjà de Tècnic/a en Pedra Natural:

Aquest nou cicle és únic a la Comunitat Valenciana i abasta des dels diferents mecanismes d’extracció de la pedra, el seu tractament i conformat i la seua col·locació ja siga en sec o amb algun tipus d’argamassa. Les eixes professionals tenen a l’actualitat una gran demanda.

El nostre alumnat del cicle de formació professional de grau mitjà de Tècnic/a en Pedra Natural al llarg d’aquest curs han realitzat múltiples activitats entre les que destaquem l’eixida que feren per visitar la cantera de Arenas Forna a Pego com a part dels continguts del mòdul de Coneixement i extracció de la pedra. Vam poder veure d’on i com s’extreia la pedra i el seu processament després com a grava i com a pedra ornamental.

Els informem també, que el període d’admissió telemàtica és del 24 de maig al 3 de juny.

Qualsevol informació més que necessiten al respecte, no dubten a contactar-nos,

https://portal.edu.gva.es/03007613/

96 640 99 60 | 03007613@edu.gva.es