QUÈ EM POSO AVUI? [Ampliar…](dc, 17 des 2014)

ACTIVITAT DE LA XARXA DE CENTRES SOLIDARIS.

CURS 2014-2015

Veure fotos

La roba que portem, d’alguna manera, mostra d’alguna manera qui ets i com ets. Així, quan al matí decidim què posar-nos, estem triant també la nostra carta de presentació davant de la resta. Si aquest fet és veritat per a tots nosaltres, ho és més significativament per al jovent. Per a ells, per a tu, la roba és una forma de manifestar la pertinença a un grup, de presentar-te davant dels teus amics i de tota la comunitat en conjunt. Ara bé, en la tria de la roba oblidem massa sovint què hi ha darrere d’aquestes peces i d’aquestes marques.

Clic a la barra de títol per llegir tot

Amb aquesta activitat la XARXA DE CENTRES SOLIDARIS pretén obrir una finestra que sempre resta tancada d'altres realitats del nostre planeta. Acosta't, deixa que els teus ulls i la teua ment entren en aquest món de la roba. Contrasta i pensa que ningú tria el lloc del món on li ha tocat nàixer i que molt poques persones tenen l'oportunitat de canviar els seu destí. Sigues conscient què hi ha darrere del gest de triar una peça o una altra de roba.

Potser, tu eres una d'elles o, potser, tu eres una de les persones que pot ajudar a canviar el destí d'altres persones, per a bé o per a mal.

Amplia els teus horitzons i obri la teua ment. Ajuda a canviar la realitat desigual del planeta; construïm entre tots i totes un món més just.

La Xarxa de Centres Solidaris som: Institut Els Alfacs (Sant Carles de la Ràpita), Institut Sòl-de-Riu (Alcanar), Institut Manuel Sales i Ferrer (Ulldecona), IES Ramón Cid (Benicarló), IES Joan Coromines (Benicarló), IES José Vilaplana (Vinaròs) i CEIP Manuel Foguet (Vinaròs)