PAU ALABAJOS AL JOAN COROMINES

Clic per ampliar[Veure més fotos…]

[Vídeo del concert]

L’alumnat de l’IES Joan Coromines va assistir el passat dia 25 de març a una actuació de Pau Alabajos a la sala d'actes del centre.

El cantautor torrentí va presentar el seu darrer treball, «Ciutat a cau d’orella», basat en poemes de Vicent Andrés Estellés, i va interpretar alguns dels seus temes més coneguts, que van ser acompanyats a amb alegria i entusiasme pel públic.

[Llegir més…]

Després de l’actuació, es va obrir un torn obert de paraules en què Alabajos va respondre a les preguntes que li van plantejar els espectadors. Dubtes sobre els seus gustos poètics, els projectes immediats, l’ofici de cantant o per què sempre Estellés.

Especialment emotives i seguides amb interés la «Sonata d’Isabel» i la «Cançó de bressol», però el clímax a la sala de butaques va arribar amb «Tinc una mania inconfessable», corejada gairebé a crits per la jovenalla.

Aquesta mena d’activitats no cal dir com ajuden a la difusió dels nostres autors, dels nostres músics i, sobretot, de la nostra cada vegada més maltractada llengua.