L’IES JOAN COROMINES A LA XXIX OLIMPÍADA MATEMÀTICA

Clic per a ampliarMaría González Martín classificada per la fase autonòmica

[Veure fotos]

El passat dissabte, 28 d'abril, 16 alumnes de 1r, 2n i 4t d’ESO de l’IES Joan Coromines van participar en la XXIX Olimpíada Matemàtica, a la província de Castelló, que enguany es celebrava en les instal·lacions de l’IES Honori Garcia de la Vall d’Uixó.

[Llegir més…]

Al llarg del matí i de la vesprada van resoldre una sèrie de problemes que ficaven a prova la seva capacitat per al raonament matemàtic, bé de manera individual o formant part d’un equip que estava compost per 4 o 5 alumnes de diferents centres educatius de la província.

En la competició van participar vora 450 alumnes de 50 centres educatius; distribuïts en tres categories: tercer cicle de primària (100), primer cicle de secundària (225) i segon cicle de secundària (125).

Al final de la vesprada es va fer entrega dels diplomes participatius i dels premis. L’alumna María González Martín, de 4ESO, va quedar 8a classificada en la seva categoria i representarà la província de Castelló a la fase autonòmica que es durà a terme a Viver (Castelló) l’últim cap de setmana d’aquest mes de maig.

E n h o r a b o n a ,  M a r í a !