ALUMNAT DEL COROMINES VISITA BARCELONA (dl, 23 mar 2015)

AmpliarDijous 12 de març, una part de l’alumnat del segon cicle de l’ESO i 1r de batxillerat de l’IES Joan Coromines van visitar Barcelona.

Veure fotos

Al matí van assistir, al Teatre Nacional de Catalunya, a la representació de l’obra Tirant lo Blanc, a càrrec de la Jove Companyia del TNC. La versió teatral d’aquest clàssic de la literatura catalana va permetre que els estudiants conegueren la part més humana del cavaller Tirant i gaudiren d’un espectacle molt divertit i ple d’aventures . Els episodis amorosos de Tirant a Constantinoble i la recreació de batalles i estratègies bèl·liques captaren totalment l’atenció d’aquests adolescents que, prèviament, ja havien treballat l’obra a l’aula.

Llegir més…

Ampliar

Després d’una estona lliure per dinar, a la vesprada, van visitar el Museu d’història de Catalunya. A través d’un itinerari interactiu des de la prehistòria fins l’actualitat, van poder conèixer la història de Catalunya i, en un marc més ampli, la de l’Europa més vinculada a la Mediterrània. El fet de poder entendre el funcionament dels enginys d’altres èpoques i d’experimentar i viure els fets del passat a través d’escenografies que transporten a altres temps els va resultar, sens dubte, una experiència inoblidable. Una jornada, en definitiva, que els va permetre valorar el nostre patrimoni literari i enfortir la identificació amb la nostra història.