NOU ÈXIT DE L’IES JOAN COROMINES A L’UJI A LA 51a OLIMPÍADA MATEMÀTICA ESPANYOLA

Clic per ampliarEl passat divendres 16 de gener de 2015; Iván Estupiñá Martos, Iván Pinto Huguet i Ángela Porcar Climent, alumnes de 2n de Batxillerat de l'IES Joan Coromines de Benicarló, acompanyats pel professor Manuel Serrano Orenga, van participar a les proves corresponents a la fase local de la 51a Olimpíada Matemàtica Espanyola que es va celebrar a les aules de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de l'UJI.

Més…

Les proves es van dividir en dues sessions, una de matí (de 9.30 a les 13.00 h ) i una altra a la vesprada (de les 15.30 a les 19.00 h). En cada sessió als participants se'ls va plantejar la resolució de tres problemes d'elevada dificultat matemàtica.

Una volta el jurat qualificador ha corregit els exercicis, l'alumne Iván Pinto Huguet ha estat un dels guanyadors en quedar classificat a la tercera posició.

La comunitat educativa de l'IES Joan Coromines se sent orgullosa dels alumnes del centre que participen en concursos on poden demostrar les seues habilitats, i en especial d'aquells que obtenen premis.