Concurs sobre Seguretat en Internet

LA CARRERA DE LA SEGURETAT

LA CAIXA DE PANDORA

Nota: Si algun joc no es visualitza o no es carrega dins la pàgina, clica sobre el títol que hi ha damunt de cada joc.

Tercer joc, tercera pista

Aquest tercer joc l'han realitzat Eric i Jairo, perquè sigueu bons hackers, que no és el mateix que crackers. Els hackers són bona gent amb coneixements avançats d'informàtica i de seguretat en la xarxa, mentre que els crackers tenen el propòsit de fer mal, per això se'ls coneix com a pirates informàtics.

Al final del joc, obtindràs una paraula secreta que hauràs de custodiar i no informar a ningú d'ella. Si la volen saber, que passen tot el joc, així aprendran a ser bons hackers i altres coses importants i necessàries per a una navegació segura.

Aquesta paraula secreta, junt amb les obtingudes en els dos jocs anteriors, seran les claus per a poder obrir la caixa de Pandora. Recorda que el segon joc és millor completar-lo des del mòbil, però des de l'ordinador també es pot.

Seràs tu el primer o la primera que l'aconseguisca obrir?

Sort!

Segon joc, segona pista

Aquest segon joc l'han realitzat María i Sergio, perquè aprengueu molt sobre Internet i com navegar segures i segurs. Tot està a les vostres mans, així que ja sabeu, prudència i responsabilitat abans de res!

Al final del joc, obtindràs una paraula secreta que hauràs de custodiar i no informar a ningú d'ella. Aquesta paraula secreta, junt amb la que has tret del joc anterior i la que obtindràs en el tercer joc, seran les claus per a poder obrir la caixa de Pandora.

Primer joc, primera pista

Aquest primer joc l'han realitzat Otmane, Víctor i Rubén, perquè aprengueu molt sobre Internet i com navegar segurs i segures. Tot és a les vostres mans, així que ja sabeu, prudència i responsabilitat abans de res!

Al final del joc, obtindràs una paraula secreta que hauràs de custodiar i no informar a ningú d'ella. Aquesta paraula secreta, al costat d'altres dues, seran les claus per a poder obrir la caixa de Pandora.