APPEdu web per a consultar aplicacions autoritzades

La Direcció General d’Infraestructures Educatives ha creat Appsedu.

En l’entorn educatiu és necessari poder utilitzar aplicacions informàtiques en diferents plataformes. La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació té la competència per a decidir quines aplicacions s’autoritzen per al seu ús en els centres educatius. La posada en marxa d’Appsedu permet a la Conselleria d’Educació i a la comunitat educativa complir amb la legislació vigent quant a protecció de dades i ciberseguretat.

El procés d’avaluació i autorització d’aplicacions finalitza amb la publicació d’un catàleg d’aplicacions, que el professorat i l’alumnat podran consultar.

Appsedu és el portal que conté la selecció d’aplicacions que s’estudien per a poder ser emprades en l’entorn educatiu. En el catàleg d’Appsedu es contemplen aplicacions LliureX, Windows / Mac US, Android / iOS i aplicacions web. En Appsedu es disposa d’informació sobre si una aplicació està o no autoritzada i es gestiona el consentiment, revocació o oposició a la transferència de dades per part dels usuaris, en el cas que este siga necessari.

Poden trobar més informació en https://portal.edu.gva.es/appsedu/es/inicio/

Us recordem que l’ús de la tecnologia d’una manera responsable contribuïx a un entorn digital més segur.