Estació meteorològica

Amb l’ànim de complir amb el nostre compromís de servici públic, en el dia d’ahir es va completar la instal·lació de l’estació meteorològica de l’IES Paco Ruiz. La funció del dispositiu és recollir i documentar les principals dades meteorològiques del nostre municipi.

Més enllà d’esta anàlisi funcional, l’estació complix amb altres objectius que considerem igualment importants. És una eina de treball que servirà a la present generació d’alumnat i a les futures per a ampliar el seu grau de coneixement sobre els esdeveniments meteorològics i particularitats climàtiques del nostre entorn, posant així en contacte els continguts acadèmics amb la seua realitat del dia a dia. Servirà també per a desenvolupar la nostra consciència mediambiental, aportant una base de dades quantificables que permeten obtindre informació veraç.

A més, les dades recollides per l’estació estan homologats de manera oficial i es poden consultar en les pàgines web dels organismes que recollim al final d’esta entrada.

Esperem que esta iniciativa resulte útil tant als membres de la comunitat educativa com a totes aquelles persones que, en un moment donat, precisen d’informació meteorològica oficial per a qualsevol fi.

Pots consultar les dades recaptat per l’estació meteorològica en:

SUREMET

WEATHERCLOUD

WUNDERGROUND

En col·laboració amb METEORIHUELA