instituto7

IES L'Eliana CENTRE LLIURE DE MÒBILS

Els dispositius mòbils i en concret els telèfons intel·ligents i smartwatches són negatius per a la convivència en el centre; els seus aspectes positius dins del procés d'ensenyament aprenentatge queden eclipsats per la conflictivitat que genera la seua  inadecuada utilització. En gran part dels conflictes que es generan dins i fora de l'aula, tant en temps lectiu com fora, els dispositius mòbils juguen un paper agreujant que distorsiona la convivència en la nostra comunitat. És per todo això pel que es PROHIBE LA UTILITZACIÓ O EXHIBICIÓ DE DISPOSITIUS MÒBILS EN TOT EL CENTRE DURANT TOTA LA JORNADA LECTIVA A TOT L'ALUMNAT

Us deixem un enllaç a l'interessant documental "Addictes a la pantalla"

Espai lliure de mòbils

VOTACIÓ MICE - EL FIL VERD

El festival de cinema educatiu MICE comença el seu període de votació per a triar el premi DEL PÚBLIC en les diferents categories. L'IES l'Eliana competeix amb el curt animat EL FIL VERD en la categoria -curts valencià ESO, Batxillerat, CF i FPA 2023-

Us demanem de nou la vostra col·laboració a veure si segueix la bona ratxa de premis!!! El curt realitzat per alumnat de 1r ESO es podrà votar i compartir amb els vostres contactes fins al 13 d'octubre.

Compartim l'enllaç YouTube perquè pugueu tornar a veure'l, votar i compartir, agraint per endavant la vostra participació i suport. https://youtu.be/4je5zq84xte

Atenció. Cada visualització del vídeo amb una reproducció superior a 30 segons computa com un vot. En el cas de votar des del mateix ordinador haurà de passar un mínim de 30 minuts entre les votacions perquè compute.

Gràcies

VOTA EL CURTMETRATGE -ETAPES-

L'alumnat d'Arts escèniques en 1r-ESO amb la seua professora Marisé Valero volen compartir este enllaç

https://youtu.be/-con0wdgbb4?feature=shared

perquè vegeu el curtmetratge que van fer el curs passat. S'han presentat a la MICE i els agradaria que ho votàreu.
Només ho heu de visionar i votar que us agrada.

Mil gràcies

Guillem-Hugo-Pilar1
Avion 2 fotos (2)

Dos alumnes de 2n de l'ESO estudiaran un mes a Irlanda amb Erasmus+

Dos alumnes de l'IES l´Eliana, Guillem i Hugo, de 2n de l'ESO, van viatjar este cap de setmana a Irlanda, on estudiaran durant un mes en un centre educatiu del país a través del programa Erasmus+.

A més d'oferir una fantàstica experiència personal per als alumnes, els objectius d'esta activitat se centren en el perfeccionament de la llengua anglesa, l'oportunitat d'ampliar mires i conéixer altres cultures i altres valors i, en definitiva, la creació de futurs ciutadans crítics, tolerants i respectuosos.

Els desitgem una felicíssima estada i esperem que gaudisquen molt d'esta enriquidora experiència.

Logo-projet-niger

PROJECTE NÍGER: 20 ANYS DE COL·LABORACIÓ

Alumnes de Francés participen activament en este projecte que representa un pont entre cultures i un valuós intercanvi d'experiències amb alumnes de Níger. Recentment ens va visitar el seu fundador Christian Moreau per a ampliar les vies de col·laboració.
Entre els objectius del projecte està la col·laboració per a aconseguir millores en les condicions de vida dels escolars de Níger. Per a això en estes dates es posa en marxa la venda d'un calendari solidari.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Contacta amb nosaltres

96 271 83 65

Horari de consergeria
De dilluns a divendres de 8h a 15:15h

Horari de secretaria
De dilluns a divendres de 9h a 13h

Este centre realitza activitats cofinançades pel Fons Social Europeu

oferta-cicles-2023

En els cicles que s'ofereixen en torn de matí i vesprada, l'elecció de torn que es fa en la sol·licitud és una manifestació de preferència. En el cas que hi haja més demanda que ofereix de places en un determinat torn, s'ordenaran les llistes per la qualificació mitjana del requisit acadèmic presentat.