Caràcter plurilingüe

Pla lector, concursos literaris, revista digital, visites a l'estranger, doblatges,... o l'últim, el BookTubers Challenge. En cada activitat es plasma el nostre interés per aconseguir competències lingüístiques plenes en les quatre llengües del nostre centre.

Vídeo Dia del Llibre

Enfocament STEAM

Desenvolupament del pensament científic amb projectes multidisciplinaris que inclouen robòtica, programació, impressió 3D, disseny de producte, laboratori, etc. en els quals es mescla ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques. 

Vídeo reptes Arduino

ImaginARTE

Grup de teatre, audiovisuals, concerts, exposicions,... Aprenem a conéixer i a valorar les diferents manifestacions artístiques i culturals, al mateix temps que desenvolupem la nostra iniciativa, imaginació i creativitat.

Vector Drawing Expo

ConVive e IgualaT

La col·laboració amb ONGs i grups com "Desaprendre" tenen com a finalitat principal erradicar estereotips i prejudicis, per a aconseguir crear una societat més tolerant i potenciadora de la diversitat.

Les nostres ales

Innovació a l'aula

Projectes-servei, gamificació, design thinking,... Noves metodologies que ofereixen escenaris en els quals l'aprenentatge de l'alumne siga realment significatiu. Exemples són la app Visit Valencia, el projecte SoundCool de Música, etc.

Tertúlies literàries Dràcula

Pensem en verd

Què mengem? Què comprem? Com ​​ens desplacem? Decisions de cada dia que afecten tant al nostre desenvolupament personal com a la sostenibilitat del planeta. Són línies que treballem en projectes com el 4R, els dinars saludables o l'hort escolar.

Orientats

Mitjançant un ampli ventall d'optatives, xarrades, jornades, visites, etc. pretenem que l'alumne conega les possibilitats professionals i acadèmiques del seu entorn, i puga prendre les seues pròpies decisions de manera autònoma i responsable.

Pas a 4t d'ESO

Comunicacions de Direcció

...... ALUMNAT DE L'IES ......

Aquest curs el procés d'elecció d'itineraris i assignatures optatives s'ha realitzat mitjançant un formulari que es va enviar per Webfamilia. Per omplir aquest formulari NO es requereix signatura digital

....ALUMNAT DE COL·LEGIS ADSCRITS .....

L'alumnat dels CEIP adscrits NO necessiten realitzar el procés d'admissió, ja que queden transferits a l'institut automàticament.

Respecte a la documentació que sigua necessari presentar, us informarem més endavant del procediment a seguir.

consultes: dudas@iesleliana.net

.... ALUMNAT DE NOVA INCORPORACIÓ ....

Presentació de sol·licituds d'admissió de 17 a 25 juny

telematricula.es

  • Alumnat que accedeix a 1r de Batxillerat, 1r FP Bàsica i 1r de Cicles Mitjà i Superior 
  • Alumnat de nova incorporació al centre

Proves d'accés a Cicles Formatius: Recordeu que ja estem en període d'inscripció per a realitzar les proves d'accés als cicles formatius d'FP. El termini d'inscripció estarà obert fins al 29 de maig.

📆 ✍ Les proves d'accés als cicles formatius d'FP seran l'1 i el 2 de juliol.

🏫 Les persones aspirants poden remetre les sol·licituds d'inscripció al correu electrònic del centre on volen fer la prova.

ℹ Més informació: ow.ly/ZeGb30qDlGA

Transició a l'IES

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport té pendent la publicació de la normativa que aplicarà canvis importants en l'organització de les assignatures de 1r ESO durant el proper curs 2020-2021. La informació fins al moment és:

"En 1r d'Educació Secundària Obligatòria de tots els centres educatius, el currículum s'organitzarà per àmbits del coneixement amb la finalitat de facilitar una transició adequada de tot l'alumnat procedent de 6é curs d'Educació Primària."

Actualitzarem la informació d'aquest apartat tan prompte com es produisca una altra publicació.

Així mateix, informarem sobre les jornades informatives, dates d'admissió, documentació necessària, relació de llibres, etc. tant per aquesta via com pels canals de l'IES en Telegram i Instagram.

Per a qualsevol dubte, pot contactar amb nosaltres en dudas@iesleliana.net

Contacta amb nosaltres

96 271 83 65
dudas@iesleliana.net

Horari de consergeria
De dilluns a divendres de 8h a 15:15h

Horari de secretaria
De dilluns a divendres de 11h a 13h