Projecte AMGEN

El passat 27 de Març els alumnes de Biologia de 1r Batxiller, van realitzar la part teòrica i la sessió pràctica del projecte AMGEN TransferCiència  

Este projecte el realitza el Departament de Biologia en col·laboració amb diverses universitats (FCRI, O. València, O. Illes Balears, CSIC, O. Pompeu Fabra) destinat a millorar l’aprenentatge de les ciències i promoure noves vocacions científiques.  Després de la sessió teòrica impartida pel jove investigador de la UV Borja Sáez, passàrem al laboratori on realitzàrem la detecció de productes transgènics d’una sèrie de mostres mitjançant el mètode de la PCR.  

Agrair als diferents agents (FCRI, O.València, O.Illes Balears, CSIC, O.Pompeu Fabra) la possibilitat de formar part d’este projecte, i especialment a Borja Sáez pel seu treball, dedicació i bon fer.