Xarrada de la Dra. Pilar Cumplido Comeche

Amb motiu de l'11 febrer, Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, la Dra. Pilar Cumplido Comeche, investigadora en AIMPLAS (Institut Tecnològic del Plàstic) va fer una xarrada en el nostre IES a alumnes de 1r Batxiller. 

Després de repassar el paper de la dona en la Ciència, ens va parlar del seu treball en l'àmbit dels plàstics, així com el projecte en el qual està treballant: “Captura i valorització de CO₂”, de gran importància i repercussió, a futur, en la minimització del canvi climàtic . 

Des d'ací, i animant a totes les científiques/us, li donem les gràcies per l'essencial tasca que exercixen per a la nostra societat. 

Gràcies! 

“Si he aconseguit veure més lluny ha sigut perquè he pujat a coll de gegants”. Isaac Newton 

 

foto1