Gala de Lliurament de Premis – Olimpíades UA

GALA DE LLIURAMENT DE PREMIS OLIMPÍADES DEL SABER I CIENTÍFIQUES UNIVERSITAT D’ALACANT CURS 2022-2023. ELS NOSTRES TRES PRIMERS PREMIS EN LES OLIMPÍADES D’ESTUDIS ÀRABS I ISLÀMICS.

La Universitat d’Alacant va acollir divendres passat, 16 de juny, l’acte de lliurament de premis dels finalistes de les Olimpíades del Saber que, durant el curs acadèmic, ha celebrat la institució acadèmica. En total, van anar prop de 70 els estudiants de Batxillerat, Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Cicles Formatius de centres de la província d’Alacant els que van pujar a l’escenari del Paranimf per a recollir els diplomes acreditatius dels seus respectius guardons. En concret, les fases locals de les Olimpíades del Saber que ha celebrat la UA ha congregat a participants en les disciplines d’Informàtica, Teleco, Dibuix Artístic, Enginyeria de l’Edificació, Economia, Física, Geologia, Matemàtiques, Biologia, Química, Filologia Catalana, Geografia, Història, Història de l’Art, Llengua Espanyola, Llengües Clàssiques, Filosofia, Estudis Àrabs i Islàmics i, finalment, Estudis Francesos.

Va assistir a la gala de lliurament de premis el nostre professor Tomás Antonio Andreu González, en haver coordinat i tutoritzat: el primer, segon i tercer premi de les Olimpíades d’Estudis Àrabs i Islàmics. Cal destacar que la gala de lliurament de premis, queda reservada per a alumnat premiat, professorat, família i amistats, que van acompanyar a Claudia Alcaraz Martínprimer premi-, que a més va aconseguir el premi especial de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i Ciències d’Alacant, on va rebre com a premi extra al premi de l’Olimpíades, un detall del Col·legi entregat pel Degà del Col·legi Sr. Francisco Martín Irles i un val per a llibres; Ànima d’Abril Martín González -segon premi- i Malak Khiari -tercer premi-.

Enhorabona a tots els presents!

Notícies de premsa:https://www.informacion.es/…/ua-entrega-premis…https://web.ua.es/…/honors-per a-el-saber-de-els-mes…https://www.elespanol.com/…/olimpíades…/772673115_0.HTML